در خانواده ای مذهبی بزرگ شدند که در نسل گذشته خود ، علماء و فضلای فراوانی داشته و صاحب رساله عملیه و مفسر  قرآن بودند، علاوه بر آن تشویق های خانواده باعث شد تا در اولین فرصت وارد حوزه علمیه شوند . از سال 1360 شروع به تحصیل دروس حوزوی می کند و از بهمن ماه همان سال اول  تدریس را بصورت غیر رسمی شروع می کند. در حوزه علمیه ساوه مدیر داخلی بوده و همزمان تدریس در حوزه علمیه خواهران و برادران تا شش درس را تدریس می کرد، برخی از کتاب ها را حفظ بوده اند ازجمله عوامل ملا محسن ، هدایه، أنموذج و معروف بود به استاد کتاب ملا محسن. در شهر تهران محصل در حوزه علمیه شیخ عبدالحین بوده اند . در سال 1365 وارد حوزه علمیه مروی می شود. ، مدتی هم در موسسه امام رضا (ع) معاونت آموزش بودند و همزمان تدریش هم داشتند.
 
 
                  
 
تحصیلاتشان تا خارج فقه و اصول بوده و مهم ترین اساتید ایشان : آیت الله  مجتبی تهرانی، آیت الله جعفری اراکی ، آیت الله موسوی تبریزی، آیت الله عمید زنجانی، آیت الله نمازی، آیت الله محمد قوچانی، آیت الله  دروازه ای ، آیت الله طبرستانی هستند.
 
 
         
 
تدریس را از سال 1360 آغاز نموده و تا کنون درس های منطق کبری، عوامل ملا محسن ، هدایه، أنموذج، تحریر الوسیله، لمعه، مکاسب، قواعد فقهیه  را تدریس نموده اند.
 
 
         
 
تحقیق جامعی در خصوص معماری و بناهای قدیمی انجام دادند که اوقاف  و میراث فرهنگی و بنیاد باستان شناسی از آن استفاده کردند و البته در 30 جلد چاپ شده واسم ایشان بعنوان محقق اثر درج شده است درسنامه صمدیه ، درسنامه فرق اسلامی را نیز تألیف نموده اند.
 
               
 
تدریس در حوزه مروی، حوزه ابوذر، حوزه ایلچی، موسسه امام رضا (ع) ، فعالیت در موقوفات مروی،  تدریس ، امام جماعت مسجد موسی بن جعفر (ع)
 
         
 
بصورت حضوری در مسجد موسی بن جعفر (ع) یا بصورت مجازی در شبکه های اجتماعی